Ross  GladysHe

Ross GladysHe

Och kanske fotbollsfans skulle ha sett det som kommer. MLS-ägarna har fortsatt en amerikansk tradition, trots överväldigande bevis är offentligt finansierade arenor en dålig investering, som John Oliver memorärt förklarat. Bakslaget mot offentlig finansiering har orsakat MLS sitt eget huvudvärk för arenor som inte använder skattesänkningar. Miami har varit långsam för att värma sig till Napoli Tröjor David Beckhams otroligt kommande lag trots ett privatfinansierat löfte efter Marlins Ballpark-finansieringens mardröm. I det fallet satsade Miami-Dade County i 500 miljoner dollar för att bygga den stadion, pengar de tog ut lån för att få och så småningom skulle kosta läns miljarder.
Roma Tröjor
Även erbjudanden som ligger i lagets tjänst gör inte alltid överensstämmelse med vägen. Under åren efter öppnandet av Red Bull Arena misslyckades Red Bull-organisationen att betala avgift på land som den lilla staden Harrison, New Jersey, hade köpt för dem till kostnaden för 40 miljoner dollar till staden. Millioner dollar i tillbaka skatter var skyldiga, och en kompromiss kom år senare. Området regenerering som Red Bull lovade är fortfarande ofullständigt med tomma partier som dotter landskapet runt stadion.
Med all denna historia finns det en känsla av oundviklighet för Crews historia. Crew fans kommer protestera, MLS fans överallt kommer att gå med. Columbus stad kommer inte och borde inte ge in, och sannolikt var flytten till Austin färdig innan fansen visste om det. FC Cincinnati - som genomsnittliga folkmassor på mer än 20 000 i USL-nivån - kommer sannolikt att vara en av ligaens nästa expansionsval, och Garber kommer att erbjuda det som en MLS 'retur' till Ohio. Och så småningom kommer ligan att känna att det är så som det alltid var. Men den oskyldiga eran i MLS kommer att vara över.
LonnieCum billiga fotbollströjor TiaWoosga
AubreyEve maglie calcio poco prezzo CatalinaV
TeganBolt billige fodboldtrøjer PeteEgozf
JerelfXom maglie calcio a poco prezzo Kristenon
PerryMcBe billiga fotbollströjor EdytheKre
CollinPie maglie calcio a poco prezzo JettaCdmd
Home Ross GladysHe