IQUEA

Autumn Chelsea Trøje LucasYa

Autumn Chelsea Trøje LucasYa

Bevilget han var kaptajn og havde talt om hans kærlighed til Villa, men han var godt inden for sine rettigheder til at ændre sig. Men han er præsenteret i nogle kvartaler som en form for Machiavellian karakter, der repræsenterer alt, hvad der er galt med spillet; indikativ for loyalitetens død.
Det kan være et ubehageligt koncept, men fodbold for mange fodboldspillere er et job, og ligesom resten af ​​os har de fuldstændig fri Barcelona trøje bevægelighed for arbejdskraft og kan udøve på den måde, de finder det passende uden at skulle have nogen form for faux vitriol på deres vende tilbage til den tidligere arbejdsgiver.
Arsene Wenger er ikke en leder, der i fodboldsprogsmødet vasker sine beskidte linned i offentligheden, så hans ærlige kritik af hans forsvar efter Bayern-træsningen var overraskende i sin fuldehed. Vi var yderst dårlige defensivt, sagde han på Allianz Arena. Vi var ikke på løbene. Da vi gik fremad, havde vi chancer, men med en Arsenal trøje defensiv præstation som sådan går du ingen steder. Hvis det skulle sende et signal, blev det ikke modtaget.
Laurent Koscielny s tilbagevenden fra den skade, der holdt ham ud af Bayern spillet skulle formodes at gøre Arsenal mere sammensat på bagsiden, men franskmanden, der erstatter Gabriel Paulista på bagsiden, var ansvarlig for Harry Kane s åbnings mål med en meget dårlig fejl.
Home Autumn Chelsea Trøje LucasYa