Gary Norges Drakt Barn EloiseKe

Gary Norges Drakt Barn EloiseKe

 Mauricio Pochettino sier Tottenham Hotspur planlegger å utnevne en erstatning for utgående ansettelsesansvarlig Paul Mitchell.
Mitchell, 34, gikk av sin stilling i august, men han serverer fortsatt varsel på klubben, og på grunn av å gå i det nye året. Han er en del av en femmannskonferansekomité i Tottenham, også blant annet Pochettino, leder Daniel Levy, sjefspektør Ian Broomfield og tidligere leder David Pleat.
Pochettino, som har fått sin Valencia drakt jobbtittel fra leder til leder i mai, og nå har flere ord i rekruttering enn tidligere, sier klubben planlegger å erstatte Mitchell, som ble rekruttert fra Southampton i november 2014.
Paul Mitchell skal forlate Tottenham Hotspur i nyttår.
Mitchell forventes ikke å være involvert i Tottenhams virksomhet i januar-overføringsvinduet, men Pochettino sa at klubben ikke sannsynlig ville gjøre noen signeringer, og insisterte på at Spurs allerede har vist ambisjon ved å knytte 10 senior spillere - inkludert Harry Atletico Madrid drakt Kane, Dele Alli og Christian Eriksen - til langsiktige kontrakter denne sesongen.
Spurs spiller Manchester United på søndag, og de kan flytte ni poeng klart av dem med en seier på Old Trafford.
Tidligere poengte United viktige spillere fra Tottenham, spesielt Michael Carrick og Dimitar Berbatov, men Pochettino sier at Spurs nå er nærmere United, på og utenfor banen.
Home Gary Norges Drakt Barn EloiseKe