Dawn Liverpool Trøje GeorgeW

Dawn Liverpool Trøje GeorgeW

Der er en mere øjeblikkelig ændring, der kommer på regelmæssige straffe i kampe, der begynder i juni, hvor gule kort ikke længere tildeles 'standsning af et lovende angreb', hvis der var et klart forsøg på at spille bolden.
En anden ændring kan ses senere i måneden i kvartfinalen i FA Cup, når hold får lov til at lave en fjerde erstatning i ekstra tid.
Talere til journalister efter mødet sagde engelske FA-formand Chelsea trøje Martin Glenn: 'Med cupen ved at vedtage en straight knockout-format, vil introduktionen af ​​en fjerde erstatning i ekstra tid medføre ekstra intriger og interesse.
Straffesparkskonkurrencer kan snart ændre sig for at få hold til suppleant, som først skyder i hver runde.
IFAB, når en konservativ institution er tilbageholdende med at ændre reglerne, er nu villig til at tilbyde de enkelte landes fleksibilitet til at tilpasse lovgivningen. Panelet har de fire britiske nationer og fire FIFA-vælgere. Det kræver godkendelse af seks Arsenal trøje personer for et forslag om at bestå.
Midlertidige afskedigelser kaldet syndbakker, der regelmæssigt anvendes i rugby, vil nu blive tilladt for gule kort lovovertrædelser i ungdoms-, græsrods- og handicapfodbold.
IFAB gav også nationale føderationer friheden til at bestemme, hvor mange substitutioner der er tilladt i 'lavere fodboldniveauer', men ikke spil, der involverer de første hold af top-flight-konkurrencer og højtstående internationale sider.
Home Dawn Liverpool Trøje GeorgeW