Beulah  LelaForw

Beulah LelaForw

real madrid tröjaChelsea är också redo att skriva in centerbacken David Luiz, vars läkare har bokats för 6 pm när han stänger in på en £ 32m återkomst till klubben efter två år med Paris Saint-Germain.
Alonso-avtalet betyder att Chelsea kommer att ha spenderat £ 55m på deadline-dagen på två försvarare som ökar sina möjligheter betydligt före den nya säsongen.
Alonso, 25, återvänder till Premier League efter tidigare stavar med Bolton och Sunderland.
Spanjoren Roma tröja gick med i Bolton från Real Madrid 2010 och efter att ha undertecknat för Fiorentina spenderade tre år senare fem månader på lån i Sunderland under andra halvan av 2013-14 säsongen.
Alonso sa: Jag är väldigt glad. Det är ett steg i min karriär och jag tycker att det här är den perfekta platsen för mig att fortsätta utveckla. Det är dags för mig att vinna några titlar.
Juan Cuadrado har lämnat Chelsea, flyttar till Italien igen när han Roma tröja går med Juventus i en affär som beskrivs som en treårig låneavtal. Ja verkligen.
Cuadrado lånades ut på Juve förra säsongen och återvänder till Turin på ett lån som varar fram till juni 2019. De italienska mästarna betalar en årlig låneavgift på 5 miljoner euro och har möjlighet att göra avtalet permanent på något stadium för 25 miljoner euro.
Home Beulah LelaForw