Mekanismerna I MLS är Komplexa Och Lösningarna Att Konsekvent Blomstra I Det, Mer.

Mekanismerna I MLS är Komplexa Och Lösningarna Att Konsekvent Blomstra I Det, Mer.

Mekanismerna i MLS är komplexa och lösningarna att konsekvent blomstra i det, mer. God coachning betyder självklart, men det gör det också en förståelse för gränserna för rosterbalans och för att ha en bättre term, ett hållbart jordbruk av spelare. Kreis, son till en jordbruksfoder specialist från Iowa, hade arbetat med RSL tekniska team för att utveckla en hållbar lag ekologi i Utah. Tyvärr, i New York City såg scenariot allt mer ut som ett dåligt Monsanto-experiment - eftersom det nya expansionslaget skulle kämpa för att hitta någon form av balans med varandra, bara för liknande som Lampard och sedan Andrea Pirlo att anlända, injiceras i sidan, och ibland verkar det göra lite mer än att lägga till vattenvikt.
Brasilien vm tröja barn
De tre förlusterna till New York Red Bulls var också symboliskt galande - särskilt sedan Red Bulls filosofi i år såg ut som ett mycket mer igenkännligt Jason Kreis-liknande scenario: En låg löneavgift, en del smart hästhandel för undervärderade spelare, och intressant nog, en sportdirektör i Ali Curtis, som i sin tidigare kapacitet på ligakontoret hade hjälpt till att utarbeta många av de MLS-regler som hans lag nu trivdes under.
Red Bulls framgång framhävde också ett område där Kreis inte är utan skuld. Under Jesse Marsch har Red Bulls passat, borrats och grunderna, som att vara bra på uppsatta bitar, varit starka. New York City har varit dålig på sistnämnda. Det är också rättvist att fråga om Kreis var över huvudet när han handlade med spelare i storleksordningen Villa, Lampard eller Pirlo. Rättvis att fråga, förmodligen inte rättvist att dra slutsatsen, såvida du inte också frågar hur många av de beslut som gick in i Lampards försenade ankomst, och Pirlos lummiga sightseeingtur i New York (den virala vinen av honom som står transfixed vid den närmaste posten som NYC medger från ett hörn får honom att se ut som ingenting så mycket som en landbesökare som försöker räkna ut en midtown crosswalk) gjordes också över Kreis huvud.
Home Mekanismerna I MLS är Komplexa Och Lösningarna Att Konsekvent Blomstra I Det, Mer.